dimarts, 2 de maig del 2023

Sortida Matinal a Vacarisses

Sortida Matinal a Vacarisses.

Veniu a gaudir del Dia Europeu dels Parcs i la Setmana de la Natura a través del projecte 'Parcs i biblioteques,... naturalment!' on 11 biblioteques de la zona del Parc s'han organitzat per oferir una matinal d'activitats que tenen a veure amb la cultura, el patrimoni cultural i natural, i les biblioteques.

Matinal de 9:30 a 12:30 amb activitats per adults i famílies dividits en vuit grups. Dos grups d'adults que faran: visita guiada al Castell de Vacarisses, avui biblioteca i punt d'informació del parc, dels segles XII i XIII i caminada a la Torrota de Vacarisses amb l'informador del Parc, torre de guaita situada al cim d'un turó que domina la vila. I sis grups familiars faran: L'Hora del conte El meu arbre, a càrrec d'Ada Cusidó, i algun d'aquests tallers: d'aromes i olis, de bandolers o de dracs. 

El taller d'olis i aromes ens endinsa en l'aromateràpia amb els sentits i els petits amb un conte. El taller de bandolers a càrrec de Ricard Dilmé repassa el bandolerisme a través de llegendes que són part de la història dels nostres pobles. El taller de dracs il·lustra on podeu trobar dracs al Parc Natural de Sant Llorenç i l'Obac.

Activitat gratuïta per a tots els públics. Inscripcions a la biblioteca a partir del 2 de maig

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada