CLUBS DE LECTURA DE LA BIBLIOTECA

 

Club de Lectura de Novel·la 


El Club de Lectura de novel·la està adreçat a totes aquelles persones que gaudeixen de la literatura i  que volen compartir les seves lectures.
El Club  està conduït per l'escriptor i  poeta Carles Morell. La biblioteca ofereix a tots els participants un exemplar de l'obra a llegir.

El Club de Lectura es troba un cop al mes. Club adreçat a adults_______________________________________________________________________
Club de Cinema


T’agrada el cinema? T’agradaria compartir opinió sobre les teves pel·lícules preferides, o els directors o actors que admires? 

A la biblioteca estem buscant usuaris com tu per formar un club! Un Cineclub, en el qual trobar-nos i compartir les nostres experiències i sensacions sobre el setè art. Us animeu?


__________________________________________________________________

Club Encaix de Lectura Fàcil
Club de Lectura Fàcil. 

Trobada tots els divendres al matí.

La finalitat del Club és incentivar el gust per la lectura dels seus membres, millorar la lectura en veu alta i la comprensió lectora, potenciar el diàleg i la comunicació dins del grup, adquirir  nous  coneixements generals  relacionats amb l’obra -història, geografia, tradicions...______________________________________________________________________

Club Llegir el Teatre

Llegir el Teatre és un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb la col·laboració d'Arola Editors. Es tracta d'un club de lectura de  textos teatrals, que té per objectius: millorar la formació dels espectadors de teatre. Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC

  Els nostres conductors són membres del grup de teatre amateur Cul-i-seu, ens fan veure molt més enllà. Des de l’autor de l’obra, la direcció, l’escenografia, …. A més ens ho passem d’allò més bé, … som gent de teatre.

_______________________________________________________________________

Club de Lectura Infantil

Si tens entre 9 i 12 anys, t’agrada compartir aventures, experimentar noves sensacions i llegir, t’esperem al Club de Lectura Infantil.

Ens trobem un cop al mes i compartim les nostres idees entorn a la lectura i descobrim què s’ amaga darrera dels llibres. Anima’t i participa-hi. 

Podeu visitar el  bloc 

_______________________________________________________________________

    Club de Lectura Juvenil
           
Si tens entre 12 i 15 anys, t'agrada llegir i vols compartir les teves opinions amb altres joves, apunta't al club!        Podeu visitar el bloc aquí


_______________________________________________________________________
  
Club d'Òpera LiceuBib

 La Biblioteca participa en el  projecte LiceuBib impulsat pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu.

LiceuBIB és un projecte que apropa l'opera als ciutadans.

Ens endinsem en algunes de les òperes que el Liceu  ofereix  cada temporada. Descobrirem els compositors, els textos literaris i escoltarem fragments de les òperes escollides.

________________________________________________________________________

 

Club de Conversa en anglès


Un cop per setmana ens trobem per practicar el nostre anglès i passar una bona estona. 
Tots els dimarts a la tarda de 5 a 6 nivell bàsic i de 6 a 7 nivell mitjà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada