diumenge, 7 de març del 2021

EXPOSICIÓ

 





Fins el proper 26 d'abril podreu visitar l'exposició sobre els elements festius de Sant Vicenç de Castellet.

Entre els elements que es podran veure destaquem els barons de Castellet, el Marià i na Paula, que són els gegants oficials de Sant Vicenç. També hi són la família de dimonis: el Malparit, la Figaflor, el Nen, la Nena i el Malparidet acompanyats de les bèsties. No ens oblidem dels gegants de la Plaça d'Espanya, el Patilles i la Francesca i dels gegants de l'Escola Bressol El Niu, la Tina i el Janot.

L'exposició està produïda per la Regidoria de Cultura, el disseny gràfic és del Jordi Largo i compta amb la col.laboració de la Colla de Geganters de Sant Vicenç.


Sant Vicenç de Castellet inaugura aquesta setmana una exposició inèdita que reuneix per primera vegada tota la imatgeria popular del municipi. La mostra recull tots els elements dels gegants, bèsties, capgrossos i carotes, entre d’altres, que es poden veure coincidint amb els actes de Festa Major i altres dates assenyalades. L’exposició inclou informació i característiques de tots els elements que durant els darrers mesos no s’han pogut veure a conseqüència de la situació de pandèmia. En aquest context, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet proposa apropar i divulgar la cultura popular a la ciutadania i també al públic infantil. 

La mostra, que compta amb la col·laboració de la Colla de Geganters, es podrà veure a la Biblioteca Municipal Salvador Vives Casajuana fins a finals d’abril en els horaris d’obertura habituals de l’equipament. També es preveu que els alumnes de primària de les escoles de Sant Vicenç de Castellet visitin l’exposició durant les properes setmanes.

Visiteu la web de l'exposició https://laimatgeriadesvc.weebly.com/





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada