dimarts, 5 de maig del 2020

Clubs de lectura virtuals

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals t’oferim un programa de clubs de lectura virtuals, una iniciativa que té com a objectiu promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies. La novel·la negra, la literatura catalana i la ciència-ficció seran els temes que inauguraran aquest nou programa.
La interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts seran de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:

– Instal·lar Tellfy en el dispositiu
– Crear un usuari a Tellfy
– Sol·licitar l’admissió al club

Els clubs tindran una durada d’un mes, durant el qual es comentaran dues obres, una cada dues setmanes. La dinàmica per a cada llibre serà semblant a la dels clubs de lectura presencials: en un primer moment, a través d’un vídeo i amb el suport d’altres documents, el conductor  donarà pautes, orientacions i claus de lectura; després, durant el període de lectura, els participants podran exposar els seus dubtes o comentaris a través de la plataforma de comunicació; finalment, els lectors i el conductor es trobaran a través del xat o per videoconferència per fer el comentari final de l’obra.
Enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada