dijous, 3 de novembre de 2016

Taller de formació


La Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarrés, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, organitzen tallers de capacitació digital adreçats a persones majors de 55 anys per ensenyar a utilitzar tauletes i telèfons intel·ligents. La iniciativa té per objectiu apropar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) als ciutadans i reduir l'anomenada escletxa digital.
Els requisits per a participar a aquests tallers gratuïts són: ser major de 55 anys i tenir carnet d'usuari de biblioteques.
 Cal inscripció prèvia a la biblioteca.

El programa de tallers d'alfabetització digital per a persones més grans de 55 anys, que realitzen conjuntament la Fundació Vodafone Espanya i la Fundació Pere Tarrés, ha estat un dels projectes finalistes en la darrera edició dels Telecentre Europe Awards que van lliurar a Brussel•les el passat 7 de octubre de 2016, en la categoria de Premi a la millor col•laboració entre entitats.
L'objectiu d'aquest programa és que les persones grans de 55 anys aprenguin a utilitzar els dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, aprofitant al màxim les oportunitats que aporta la tecnologia. L'aprenentatge inclou com connectar-se a una xarxa Wi-Fi, a navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu mòbil com la càmera de fotos i utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype per relacionar-se amb els seus familiars, entre d'altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada