dimarts, 15 de març de 2011

L'OSTEOPATIA, UN MITJÀ DE SALUTQUÈ ES L'OSTEOPATIA?L'osteopatia és un sistema de medicina manual basat en els descobriments i en l'experiència clínica del seu fundador, l'americà Adrew Taylor Still (1928-1917).

L'osteopatia centra la seva atenció en la relació entre l'estructura del cos humà i la forma en que aquest funciona. Es basa en el principi que molts problemes de salut són conseqüència d'una alteració de la relació entre les diferents parts del cos, no permetent així una correcta funció. Els osteópates se centren en l'estructura òssea, la musculatura, els teixits tous i els òrgans interns, buscant una correcta relació entre aquests.

L'osteopatia considera cada persona com un individu diferent de la resta. Fent servir les mans, s'identifiquen assimetries i disfuncions en el cos, i amb estiraments suaus i tècniques de mobilització, es treballa el cos per crear las concisions perfectes per facilitar el procés de curació.

No és una alternativa a la medicina convencional, sinó una professió complementària que permet realitzar tractaments addicionals.

Per saber-ne més, us convidem

DIMECRES, 17
A LES 8 DEL VESPRE
A LA SALA D'ADULTS DE LA BIBLIOTECA

La xerrada anirà a càrrec de Cristian Lorente, osteòpata i fisioterapeuta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada