dijous, 18 de març de 2010

PRESENTACIÓ DE "MALAS, MALÍSIMAS", DE ZULIMA MARTÍNEZ


El passat dimecres dia 10, emmarcat en els actes del Dia de la Dona, va tenir lloc a la biblioteca S.Vives Casajuana la presentació del llibre Malas, Malísimas de l’autora santvicetina Zulima Martínez

L’acte es va iniciar amb la lectura del Manifest de la Dona, per part del regidor d’Ensenyament.Pere Anton Llovet.

Tot seguit, M.Àngels Casals, regidora de Benestar Social va fer la presentació de l’autora, el seu perfil biogràfic, i posant de manifest la importància que té per a un autor novell el gran tiratge que s’ha fet del llibre, que ha sortit a la venda amb 30.000 exemplars.

Zulima Martínez, la protagonista de la nit va explicar la gestació del llibre, en el qual hi surten “frases robades” mentre prenia cafè amb les amigues.
Malas, malísimas reflecteix les vides de 4 amigues al voltant de la trentena que tots els dilluns i divendres es troben al Cafè Solo, regentat per una dona madura,l’Àngela, figura inspirada en una tieta-àvia que va emigrar a Argentina, i que va causar un profund impacte en ella quan va tornar.

L’acte es va cloure amb la lectura d’unes estrofes del llibre, i com no, amb la signatura de llibres que els assistents a la vetllada havien prèviament comprat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada