diumenge, 14 de juny de 2009

NEIX EL BLOC DE LA BIBLIOTECA!

Us presentem el bloc de la biblioteca de Sant Vicenç de Castellet. Aquest bloc neix amb la intenció de donar a conèixer les novetats, activitats i difondre els serveis de la biblioteca. També convidem als nostres usuaris i visitants a deixar-nos les seves opinions i comentaris.

QUI SOM

La Biblioteca de Sant Vicenç de Castellet és un servei públic municipal obert a tota la població.
La missió de la biblioteca és promoure el desenvolupament cultural, creatiu, personal i professional de tots els ciutadans.
Com a servei públic i gratuït, ajudarà a garantir la igualtat d´oportunitats d´informació, afavorir la plena integració, adequant els seus serveis a les necessitats de Sant Vicenç, tot integrant-la dins el moviment cultural i de lleure del municipi.

Forma part de la Xarxa de Biblioteques i és de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona.

UNA MICA D'HISTÒRIA

Inaugurada el 18 de juliol de 1950, porta el nom de Salvador Vives i Casajuana, que fou director tècnic dels serveis psiquiàtrics de Catalunya (1936-1939) i director dels hospitals de Sant Boi de Llobregat i de Salt, i també autor de diverses obres científiques i mèdiques.FONS DOCUMENTAL

El nostre fons està format per 19.300 llibres, 2.000 DVD, 3200 àudiovisuals,
7 subscripcions a diaris i 80 títols de revistes, així com un fons local sobre el municipi.

Des de la biblioteca es pot accedir al conjunt de documents de la Xarxa de Biblioteques Municipals a través del catàleg informatitzat, que també es pot consultar a l'adreça d'internet :

http://www.diba.cat/biblioteques/
2 comentaris:

  1. Està molt bé el vostre bloc!. De ben segur que serà una eina important de difusió i comunicació. Ànims per seguir endavant!

    ResponElimina
  2. Felicitats! Que bé així podré estar informada de les novetats que us arriben (pel tema horaris ho tinc difícil per anar-hi) però segur que a l'estiu em passo a fer una volteta que sempre trobo algun llibre interessant!

    ResponElimina