ACTUALITAT

dimarts, 19 de maig del 2020

Informació sobre la reobertura

En aquests moments treballem perquè la biblioteca pugui obrir al més aviat possible sempre garantint la seguretat dels usuaris i del personal que hi treballa.

Quan la biblioteca obri, rebràs un correu electrònic informant-te de la reobertura, sempre que tinguis seleccionada l’opció de rebre informació de la biblioteca. Si no és el cas, recorda consultar la nostra web o les nostres xarxes socials.

No et preocupis pels documents que tens a casa:
📕 Ampliem el termini de retorn dels documents que tens en préstec fins al 31 de juliol
📕 Ampliem el termini per recollir els documents reservats fins el 22 de juny.
📕La bústia encara està tancada i encara NO es pot fer el retorn.

Recorda que durant aquests dies, i com sempre, pots gaudir dels servei de préstec digital d’ eBiblio (llibres, revistes i pel·lícules), així com dels continguts de la Biblioteca Virtual i les activitats virtuals.
Què podràs fer a les biblioteques en la Fase 1?
Agafar documents en préstec i retornar-los: com que no podràs accedir a la col·lecció, et recomanem que demanis abans els teus documents per correu electrònic o per telèfon, així quan vagis a la biblioteca ja el tindran preparat perquè te l’emportis.
Demanar informació bibliogràfica: preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics.
En aquesta fase, no pots tenir accés a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc podràs utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Properament us informarem de la data de reobertura i els nous horaris. Fins aviat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada