dijous, 17 de desembre del 2020

El Grup de Treball sobre la Salut Mental Biblioteques del Bages i Moianès amb la Marató


 

Aquest any la Marató de TV3 està dedicada a la Covid-19 amb la intenció de sensibilitzar i divulgar sobre el virus i sumar recursos que permetin avançar en la recerca i cura d’aquesta malaltia.

El Grup de Treball sobre la Salut Mental de les Biblioteques del Bages i Moianès hem volgut fer la nostra aportació donant a conèixer recursos per a afrontar la situació que estem vivint amb una mica més d’esperança, bon humor, vitalitat, ... pensant, per una banda, en aquelles persones que pateixen una malaltia mental que s’ha vist agreujada per l’aparició del virus i el confinament, i per altra banda, per a tots nosaltres, que d’una manera o una altra ens hem vist afectats o superats per la situació.

Al llarg d’aquests mesos hem publicat una sèrie de posts a les xarxes socials sobre alimentació saludable, els beneficis de l’activitat física, novel·les feel good, música o cinema, sempre amb el rerefons de la salut mental  i que podeu recuperar sota el #bibliosbagesSalutMental, #bibliosmoianesSalutMental.

Per últim, animar-vos a col·laborar amb la Marató de TV3 i desitjar-vos que passeu UNES BONES FESTES!!

 

Trobareu un recull bibliogràfic sobre la Covid-19 a l’Enllaç de la Biblioteca Virtual Prestatge de Salut

https://bibliotecavirtual.diba.cat/salut/les-biblioteques-amb-la-marato-de-tv3-2020

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada