dimecres, 6 de novembre del 2019

Exposició

Aquesta exposició té com a objectiu visibilitzar, a través de la  fotografia, els patrons cíclics de violència que es reprodueixen en les relacions d'abús i violència masclista. La mostra il·lustra, de manera gràfica, tant les fases d'aquest denominat cicle de violència (calma, angoixa, por, lluna de mel) com la influència emocional que aquest tipus de relacions tenen sobre els nois i noies que les experimenten.
"A tu també et pot passar" va ser realitzada per l'alumnat de 4rt d’ESO de l'IES Poeta Maragall durant el curs 2015-16, en el marc d'"Altaveus x la Igualtat", un projecte de de la Fundació Aroa per tractar d'exposar la normalització social que es produeix cap a aquest tipus de violències i la necessitat de promoure una manera de relacionar-nos més igualitària i saludable.
A través d'imatges, l'exposició vol mostrar: per una banda, el cicle de la violencia; i per l'altra, l’afectació emocional de les nenes, noies i dones que la pateixen, amb imatges simbòliques que volen transmetre els sentiments i emocions fruit d’aquestes vivències d’abús i que dificulten el seu procés de recuperació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada