dijous, 5 de desembre del 2013

ACTIVITATS DE DESEMBRE

Ja tenim a punt la programació del mes de desembre a la biblioteca: 

. Dimecres, 4 a les 20.00 h. Cicle Anem a Veure Món: VIATGE A COLÒMBIA. Fotografies de PJ i presentació a càrrec d’ Imma Ambròs. Amb la col·laboració del Centre Excursionista. 

 . Dijous, 12 a les 20.00 h. Xerrada: L’AMOR QUE EN FA BÉ I QUE ENS DÓNA ALES EN LA FAMÍLIA, a càrrec d’ Eva Bach, pedagoga, mestra i escriptora i presentat per Mireia Besora. Amb la col·laboració del Breny i Plataforma Editorial. 
 . Divendres, 13 a les 17.30 h. Taller infantil: FEM MANUALITATS DE NADAL. Per a infants a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia. 
 . Dissabte, 14 a les 11.30 h. Storytime: CONTE DE NADAL EN ANGLÈS, a càrrec de Míriam Vilaseca. Amb la col·laboració de MÀSTER IDIOMES I TRADUCCIONS. Recomanat a partir de 3 anys. 
 . Dilluns, 16 a les 15.15 h. LECTURES EN VEU ALTA

 . Dilluns, 16 a les 20.00 h. CONFERÈNCIA a càrrec d’ARCADI OLIVERES, economista català i reconegut activista per la justícia social i la pau. 


. Divendres, 20 a les 17.15 h. Taller infantil: FEM MANUALITATS DE NADAL. Per a infants a partir de 5 anys. Cal inscripció prèvia. 
 . Dissabte, 21 a les 11.15 h. L’hora del conte: CONTES AMB TITELLES “EL REGAL”, a càrrec de la Companyia Pengim Penjam. Recomanat a partir de 3 anys. 
 . Durant tot el mes de desembre al vestíbul:  Mostra de Postals del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, a càrrec del alumnes del centres educatius de Sant Vicenç de Castellet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada